Εκδόσεις

Εκδόσεις ΑΩ

Info

Οι ΑΩ Εκδόσεις γεννήθηκαν το 2002. Τις δημιούργησαν δύο λάτρεις της τέχνης του βιβλίου, ο Αλεξανδρινός ποιητής και επιμελητής εκδόσεων Αντώνης Γκάντζης, μαζί με τον φιλότεχνο, λάτρη του χαρτιού, των καλαίσθητων βιβλίων και των ειδικών εκδόσεων, Πέτρο Μιχάλη.

Θεωρούν απαραίτητο, το άξιο και ποιοτικό γραπτό να αναδεικνύεται με αντίστοιχης ποιότητας και αξίας έντυπο βιβλίο. Μόνον έτσι η ένωση ιδέας και ύλης είναι αρμονική και ευχάριστη στον αναγνώστη και στο δημιουργό.

Έχοντας ως γνώμονα αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές ξεκινούν οι ενέργειές των ΑΩ Εκδόσεων για την αισθητική φροντίδα του βιβλίου τόσο ως σύνολο όσο και στα επί μέρους (σχήμα-διαστάσεις, επιλογή της γραμματοσειράς, ποιοτικά, συνδεδεμένα με το κείμενο εικαστικά στο εξώφυλλο και στο σώμα, τυπογραφικά «κοσμήματα», ευχρηστία των αυτιών, κολοφώνα, αντιπροσωπευτικό οπισθόφυλλο). Φυσικά, το πάθος μας καταλήγει πάντοτε σε επιμελημένο και ανθεκτικό δέσιμο των βιβλίων μας. Το βιβλίο, εκτός από φορέας ιδεών, εκτός από υλική οντότητα, εκτός από περιεχόμενο, είναι για εμάς έργο τέχνης συνολικά.

Κατηγορία Εκδόσεις
Διεύθυνση Αθανασίου Μιχάλη 19
ΤΚ 190 10
Πόλη Καλύβια Αττικής
Τηλέφωνο 6932 616.019

Επερχόμενες εκδηλώσεις

ΗΜ/ΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ