Βιβλιοπωλείο

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης

Info

Το πρώτο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» ιδρύθηκε από τον Ευριπίδη Βασιλόπουλο το 1955. Σήμερα το μικρό γωνιακό βιβλιοπωλείο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία των βορείων προαστίων και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας.
Ο «Ευριπίδης στη Στοά» (Χαλάνδρι) προσφέρει στους φίλους του βιβλίου ταυτόχρονα την άνεση του σύγχρονου και μοντέρνου βιβλιοπωλείου αλλά και την οικειότητα και το ζεστό περιβάλλον ενός αγαπημένου χώρου. Στους τέσσερις ορόφους του έχουν βρει στέγη χιλιάδες τίτλοι ελληνικών και μεταφρασμένων βιβλίων, ξενόγλωσσοι τίτλοι, βιβλία για παιδιά, λευκώματα, βιβλία τέχνης, λεξικά, ταξιδιωτικά βιβλία και χάρτες, βιβλία θετικών και θεωρητικών επιστημών, σχολικά και εκπαιδευτικά βιβλία.

Ο Ευριπίδης στην Κηφισιά (Λ. Κηφισίας 310) λειτουργεί από το 2012 και αντίστοιχα με τον Ευριπίδη στη Στοά, διαθέτει χιλιάδες τίτλους ελληνικών και μεταφρασμένων βιβλίων, ξενόγλωσσων βιβλίων, βιβλία για παιδιά, λευκώματα, βιβλία τέχνης, λεξικά, ταξιδιωτικά βιβλία και χάρτες, βιβλία θετικών και θεωρητικών επιστημών, σχολικά και εκπαιδευτικά βιβλία, καθώς και μία μεγάλη γκάμα δώρων και ειδών πολυτελείας, όπως αντικείμενα τέχνης, εργαλεία γραφής, κ.ά. Δεν θα μπορούσε να λείπει το café! Ένας χώρος καλαίσθητος και ιδιαίτερος, που απέκτησε από πολύ νωρίς μόνιμους επισκέπτες.
Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις του βιβλιόφιλου κοινού και να προσφέρουμε υπηρεσίες που διαρκώς αναβαθμίζονται. Κατευθυντήριες γραμμές μας, η αγάπη για το βιβλίο και η επιθυμία να αποτελούμε σταθερά έναν πνευματικό πόλο έλξης.

Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης παρουσιάζουν ενεργή πολιτιστική δράση, οργανώνοντας εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις, συζητήσεις, δραστηριότητες και εργαστήρια για τα παιδιά, λέσχες ανάγνωσης, εργαστήρια δημιουργικής γραφής.

Κατηγορία Βιβλιοπωλείο
Διεύθυνση Ανδρέα Παπανδρέου 11
ΤΚ 152 32
Πόλη Αθήνα
Τηλέφωνο 210 6800644-6