18.04.2024

Εργαστήριο εικονογράφησης με τον Σβετλίν στον ΙΑΝΟ

Σεμινάριο/Εργαστήριο
18.04.2024 Ημερομηνία
Σεμινάριο/Εργαστήριο Κατηγορία
Online Τοποθεσία

Info

Ημερομηνία Έναρξης 18.04.2024
Ώρα 17:30:00
Συμμετέχοντες

Σβετλίν, εικαστικός, εικονογράφος

Περιγραφή

Το σεμινάριο «Εικονογράφηση ‘Β» έρχεται στην συνέχεια του πρώτου κύκλου, με στόχο βαθύτερη εισχώρηση στην ύλη, δηλαδή στην εικαστική γλώσσα της εικονογράφησης. Η ιδέα του είναι να δημιουργήσει επαγγελματική συνείδηση στους παραβρισκόμενους και μια όσο γίνεται καλύτερη κατάκτηση των απαιτούμενων ικανοτήτων.  Η σύσταση αυτών των μαθημάτων έρχεται να ακολουθήσει μια πιο προσωπική προσέγγιση, εκβαθύνοντας στην τέχνη αυτή σε πιο περίπλοκα ζητήματα, ερωτήσεις και προβληματισμούς. Τα μαθήματα αυτά έχουν απαλλαχτεί από κάθε θεωρητικό κομμάτι, μια που ό πρώτος κύκλος έχει δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες, και ασχολείται αποκλειστικά με το καλλιτεχνικό έργο. Τα θέματα όπως σύλληψη ιδέας, δημιουργία χαρακτήρων, σελιδοποίηση, σύνθεση και σχεδίαση των εικόνων, θα ακολουθούνται σε τυχαία σειρά και με την προσωπική επιλογή του καθ’ ενός/ μίας, σύμφωνα με τις ανάγκες του/της.

Η «Εικονογράφηση ‘Β» δεν συνιστάται σε αρχάριους, μια που θα δυσκολευτούν να ακολουθήσουν το ρυθμό της ομάδας και τις ασκήσεις της.

Έναρξη: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 17:30-20:30
** Tα «διά ζώσης» μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω zoom τις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία παρακολούθησης, όχι μόνο στους κατοίκους της Αθήνας, αλλά και σε κατοίκους από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.