22.04.2023

Ημέρα Βιβλίου: Περίπατος Βιβλίου

Αφιέρωμα Εκδήλωση
22.04.2023 Ημερομηνία
Αφιέρωμα Κατηγορία
Διοργανωτής
Τοποθεσία

Info

Ημερομηνία Έναρξης 22.04.2023
Σύνδεσμος

Περιγραφή

Η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου διοργανώνει στο πλαίσιο της Ημέρας Βιβλίου τον καθιερωμένο Περίπατο Βιβλίου στις 22 Απριλίου, στον οποίο συμμετέχουν 63 δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.

Ο Περίπατος Βιβλίου, με ιστορία ήδη 8 ετών, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως η βιβλιοφιλική βόλτα που δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες και φίλους του βιβλίου να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, να γνωρίσουν αγαπημένους συγγραφείς, να συμμετάσχουν σε δρώμενα, να νιώσουν μια διαφορετική εμπειρία από την επαφή τους με το βιβλίο και κυρίως… να βρεθούν μεταξύ τους. Αναμνηστικοί σελιδοδείκτες, μολύβια Faber και αφίσες με το μήνυμα «διαβάζω & αλλάζω» θα μοιράζονται στους βιβλιόφιλους, τοποθετημένα μέσα σε μια καλαίσθητη τσάντα με το λογότυπο της δράσης.

Στην ιστοσελίδα της www.greekbookday.gr είναι αναρτημένες οι εκδηλώσεις του Περιπάτου ανά γεωγραφικό διαμέρισμα, διευκολύνοντας τους αναγνώστες να επιλέξουν εκείνες που τους ενδιαφέρουν.